Eldningsförbudet hävs 31 augusti

Eldningsförbudet i Håbo kommun upphävs idag den 31 augusti klockan 12.00. Beslutet är fattat av kommunstyrelsen, efter rekommendation från Räddningsregion Mitt.

Kom ihåg att det alltid är du som gör upp en eld, som är ansvarig för säkerheten – även när du använder iordningställda eldstäder.

Var därför alltid försiktig och se till att släckutrustning finns nära till hands.

För mer information

Följ brandriskprognosen via SMHIlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Håll koll på brandrisken i skog och mark via appen Brandrisk utelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig:

2020-08-31