Tyck till om utkastet till hållbarhetsstrategi för Håbo kommun

Nu finns ett förslag till hållbarhetsstrategi ute på remiss. Ta chansen att lämna dina synpunkter på förslaget - senast den 30 november.

Håbo kommun har tagit fram ett förslag till Hållbarhetsstrategi för kommunen. Strategin är tänkt att gälla för kommunen geografiskt, men även för kommunens organisation.

Hållbarhetsstrategin är en revidering av vår miljöstrategi från 2015. Den utgår från FN:s globala mål för hållbar utveckling och innehåller ekologiska, sociala och ekonomiska hållbarhetsdimensioner.

Nu önskar vi få in synpunkter och förslag utifrån ett antal frågeställningar, liksom goda exempel från olika verksamheters hållbarhetsarbete.

Utkastet till hållbarhetsstrategi har mejlats till aktörer i Håbo kommun som är viktiga för att strategin ska bli verklighet. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och påverka innehållet.

Läs utkastet till hållbarhetsstrategi och hur du gör om du vill lämna synpunkter

Affisch med texten Vi vill ha dina synpunkter. Symbolerna för de globala målen ligger överst på affischen.

Sidansvarig:

2020-10-09