Varning för bedragare

Det finns personer som har fått SMS där avsändaren påstår sig vara Håbo kommun. I SMS:et står att personen ska betala in en påminnelseavgift på 250 kronor till ett inkassoföretag som endast accepterar Swish.

Det är viktigt att vara kritisk till främmande personer som kontaktar dig och som du inte känner väl. Lämna aldrig ut uppgifter om bankkort, koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Dessa uppgifter fungerar som nycklar till dina pengar.

Här kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot bedrägerier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: