Marie Lundqvist går in som interim kommundirektör

Den 13 september började Marie Lundqvist sitt uppdrag som interim kommundirektör. I väntan på en permanent kommundirektör leder hon organisationen framåt.

Hon har arbetat inom offentlig förvaltning större delen av sitt liv och haft chefsroller i Stockholmsregion inom både region och kommun. Marie har bland annat arbetat i Sigtuna, Nacka och Botkyrka kommun.

Det händer mycket i Håbo, Sverige och världen. Det är ständigt nya förändringar och komplexiteten i våra uppdrag ökar. För att lyckas behöver vi arbeta tillsammans, samarbeta och hjälpa varandra över enhets-, verksamhets- och förvaltningsgränser. Jag ser fram emot uppdraget och att samarbeta med alla för att föra kommunens frågor framåt.

Hennes uppdrag som interim kommundirektör sträcker sig tills rekryteringen av en kommundirektör är klar.

Marie bor i Oxelösunds skärgård och ägnar sig gärna åt att släktforska och att arbeta i trädgården på sin fritid.

Sidansvarig: