Beviljat stöd för utbyggnad av bredband

Nu har Post- och telestyrelsens beslutat och fördelat ekonomiskt stöd för utbyggnad av bredband. OpenInfra har tilldelats stöd för Håbo kommun.

Post- och telestyrelsen (PTS) har beviljat OpenInfra stöd för utbyggnad av bredband. Det omfattar ca 175 fastigheter i kommunens glesbygd som kommer att få möjlighet att ansluta sig. Områdena som är beviljade är norra delen av kommunen på Skoklosterhalvön, längs Skoklostervägen. Det andra området är västra delen av kommunen, från kommungränsen vid Hjälstaviken söder ut via Övergran, Brunnsta, Apalle och ner till Mälaren. Projektet kommer att starta 2022.

Sidansvarig: