Välkommen på digitalt öppet hus på Fridegårdsgymnasiet

Torsdagen den 21 januari klockan 18-20 bjuder Fridegårdsgymnasiet in till digitalt öppet hus. Ungdomar som ska söka till gymnasiet och vårdnadshavare är då hjärtligt välkomna att besöka gymnasiet digitalt, hemifrån soffan.

– Vi vill vi ge ungdomar möjlighet att bilda sig en uppfattning om gymnasiet innan gymnasievalet, trots rådande omständigheter. Öppet hus på Fridegårdsgymnasiet brukar vara en uppskattad kväll med runt 400 besökare. Men i år kan vi inte bjuda in besökare till skolan. Det är första gången vi arrangerar ett digitalt öppet hus och jag är imponerad över hur personalen har tagit sig an utmaningen. Jag ser fram emot en spännande kväll, säger rektor Helena Anderstedt.

Kvällens Innehåll

Klockan 18.00 hälsar rektor Helena digitala besökare välkomna och berättar mer om gymnasiet. Därefter blir det livesändningar med programmen. Det kommer också finnas möjlighet att chatta och ställa frågor till gymnasiets studie- och yrkesvägledare och besöka skolans lokaler digitalt i 360.

På öppet hus har du möjlighet att lära dig mer om gymnasiet och programmet du är intresserad av. Du får också en chans att uppleva stämningen i skolan innan du gör ditt gymnasieval.

På Fridegårdsgymnasiet kan du läsa:

• Barn- och fritidsprogrammet
  • Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Naturvetenskapsprogrammet
  • Ekonomiprogrammet
  • Teknikprogrammet
  • Samhällsvetenskapsprog. och Naturvetenskapsprog. med AST-anpassning
  • Introduktionsprogrammen
  • Gymnasiesärskolan

När: torsdag 21 januari
Tid: 18-20
Plats: Där du är, via din dator, surfplatta eller mobil.
Du deltar genom att besöka håbo.se/digitaltöppethus och följa instruktionerna.

fridegårdsgymnasiet.se kan du läsa mer.

Sidansvarig: Karin Andersson-Lundkvist