Information om coronaviruset - covid-19

08:15

Kommunerna i Uppsala län och Region Uppsala tillsammans med Länsstyrelsen Uppsala följer händelseutvecklingen, har kontakt med ansvariga myndigheter och följer deras rekommendationer.

Håbo kommun håller sig uppdaterad om händelseutvecklingen av coronaviruset och sjukdomen covid-19. Vi samarbetar nära med Region Uppsala och ansvariga myndigheter.

Vi vill uppmana alla att hjälpa till att förhindra ryktesspridning och spekulationer genom att vara källkritisk och dela inte osäker information.

När det gäller Håbo kommuns verksamhet hittar du korrekt och uppdaterad information på vår webbplats.

Håll dig uppdaterad på vår samlingssida om coronaviruset: https://www.habo.se/coronaviruset

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen