Inställt samrådsmöte för detaljplan 443 för del av Väppeby 7:218, Dalängen

Samrådsmötet om förslag till detaljplan 443 för del av Väppeby 7:218, Dalängen som skulle hållas 18 mars klockan 18:00 är inställt.

Förslag till detaljplan 443 för del av Väppeby 7:218, Dalängen, är ute på samråd. Det innebär att du fram till den 12 april har möjlighet att tycka till om förslaget. Samrådsmötet som skulle hållas 18 mars klockan 18:00 är inställt.

Du kan tycka till och kan lämna synpunkter om detaljplanen fram till senast söndagen den 12 april.

Så här lämnar du synpunkter

Detaljplanen går nu ut på samråd, vilket innebär att du har möjlighet att tycka till om förslaget. Skicka in dina synpunkter skriftligen senast söndagen den 12 april via e-post eller brev.

E-post: plan@habo.se

Brev: Håbo kommun, Plan- och exploateringsavdelningen, 746 80 BÅLSTA

För att underlätta hanteringen, märk gärna din synpunkt med kommunens diarienummer "KS2018/148".

För att ha möjlighet att överklaga ett framtida antagande av detaljplanen behöver synpunkten kunna kopplas till en sakägare. Lämna därför fullständigt namn, adress, och om du är fastighetsägare, även fastighetsbeteckning på berörd fastighet.

Läs Detaljplan 443 för del av Väppeby 7:218, Dalängen

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen