Nu är det många som besöker återvinningscentralen - tänk på det här

Under de senaste dagarna har vi märkt att antalet besök på återvinningscentralen har ökat. För att återvinningscentralen ska kunna fortsätta ha öppet som vanligt, har vi infört nya rutiner. Rutinerna gäller både för vår personal på plats och för dig som besökare.

Eftersom smittspridningen av coronaviruset i Sverige bedöms som mycket hög har vi infört nya rutiner för att återvinningscentralen ska fortsätta kunna ha öppet som vanligt.

Du som besöker återvinningscentralen:

• Stanna hemma. Om du har du hosta, andningssvårigheter eller feber ber vi dig stanna hemma.
  • Besök oss på vardagar. På helgerna är det många som besöker oss, kom gärna på vardagar.
  • Håll det rekommenderade skyddsavståndet på två meter. Detta gäller även i bytesboden.
  • God handhygien. All vår personal använder handskar, det är bra om även du gör det när du besöker oss.

Vi värnar om personalens och besökares hälsa. Hjälp oss att följa ovanstående riktlinjer.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen