Tillfällig begränsning av antalet besökare på återvinningscentralen

För att förhindra smittspridning behöver vi tillfälligt begränsa antalet besökare som samtidigt befinner sig på återvinningscentralen. Det kan leda till köer, speciellt på helger. Vi hoppas du har förståelse för det.

Det innebär att endast ett visst antal besökare släpps in vid infartsbommen. Det här gäller oavsett om du kommer med bil, cykel eller tills fots.

Du som besöker återvinningscentralen:

• Begränsa dina besök till återvinningscentralen och stanna hemma vid symptom, även milda.
  • Håll avstånd inne på anläggningen, använd handskar och låt barn vänta kvar i bilen.
  • Bytesboden är tillsvidare stängd för byte på fredagar, lördagar och söndagar. Enbart avlämning dessa dagar för att minska köbildning och folksamling.
  • Besök oss på vardagar. På helgerna är det många som besöker oss, kom gärna på vardagar, då risken för köbildning mindre.

Vi värnar om personalens och besökares hälsa. Hjälp oss att följa ovanstående riktlinjer.

Riktlinjerna gäller från och med fredagen den 3 april, tills nya riktlinjer eller direktiv ges.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen