Konstaterat fall av covid-19 inom hemtjänsten

Vi har fått ett bekräftat fall av covid-19 inom hemtjänstens verksamhet. Personen vårdas i sitt hem.

Det finns god kunskap, vana och rutiner för att förebygga och hantera smittor av olika slag i det dagliga arbetet. Personalen har den skyddsutrustning som krävs enligt de rutiner som finns och ärendet hanteras av hemtjänst och hemsjukvård i samverkan.

Av hänsyn till patientsekretess så kommenterar inte kommunen det enskilda fallet.

Klicka här för att läsa mer hur socialförvaltningens verksamheter arbetar med corona/covid-19.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen