Nya konstaterade fall och ett dödsfall inom socialförvaltningens vård- och omsorgsverksamheter

Efter rapporteringen den 10 april och fram tills idag, 14 april har vi två nya konstaterade fall av covid-19 inom kommunens vård- och omsorgsverksamheter. En av de personerna som insjuknade i covid-19 förra veckan inom kommunens verksamhet har avlidit.

Det finns god kunskap, vana och rutiner för att förebygga och hantera smittor av olika slag i det dagliga arbetet. Personalen har den skyddsutrustning som krävs enligt de rutiner som finns och ärendet hanteras av personalen på boendet.

Av hänsyn till patientsekretess kommenterar inte kommunen enskilda fall.

Klicka här för att läsa mer hur socialförvaltningens verksamheter arbetar med corona/covid-19.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen