Biblioteket ställer in alla arrangemang under våren

Håbo bibliotek ställer in alla arrangemang under våren som en försiktighetsåtgärd i coronatider. Det gäller alla planerade program till och med 9 juni.

Du är välkommen till Håbo bibliotek – om du känner dig helt frisk. Biblioteket är öppet, men med ändrade öppettider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Varmt välkommen om du vill låna en bok, få boktips eller annan information.

Om du har snuva, ont i halsen eller liknande ber vi dig vänligen att visa hänsyn mot andra och inte besöka biblioteket.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen