Mobila återvinningscentralen inställd tills vidare

Med anledning av coronapandemin och för att minska smittspridningen ställs den mobila återvinningscentralen i Skokloster in tills vidare.

Den 16 april och den 14 maj är de datum vi med säkerhet vet blir inställda. I dagsläget vet vi inte hur utvecklingen eller rekommendationerna ser ut längre fram.

Varför ställer vi in den mobila återvinningscentralen?

På återvinningscentralen i Västerskog har vi ett inpasseringssystem som gör det lättare för personalen att hålla begränsningar av antalet besökare som befinner sig inne på anläggningen samtidigt. På den mobila återvinningscentralen har vi dessvärre inte dessa möjligheter, och det är en mycket mer begränsad yta.

Vi hoppas på att kunna erbjuda fler datum för den mobila återvinningen längre fram.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen