Ska du besöka återvinningscentralen i helgen?

Du är välkommen till återvinningscentralen med ditt avfall. På grund av Coronaviruset ber vi dig dock att följa våra riktlinjer när du besöker oss.

• Begränsat antal besökare

Vi har tillfälligt begränsat antalet besökare som samtidigt befinner sig på återvinningscentralen. Det kan leda till köer, speciellt på helger. Det innebär att endast ett visst antal besökare släpps in vid infartsbommen. Det här gäller oavsett om du kommer med bil, cykel eller tills fots.

• Håll avstånd inne på anläggningen.

Minst 2 meter.

• Stanna hemma om du har symptom.

Vi ber dig att stanna hemma även om du har milda symptom som liknar förkylning eller influensa.

• Använd handskar inne på anläggningen.
  • Besök oss på vardagar.

På helgerna är det många som besöker oss, kom gärna på vardagar, då risken för köbildning mindre.

Riktlinjerna gäller från och med fredagen den 3 april, tills nya riktlinjer eller direktiv ges.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen