Håbo kommun stödjer näringslivet

Håbo kommun vill stödja dig som företagare genom att ge sina anställda möjlighet att handla lokalt.

Coronapandemin påverkar hela vårt samhälle och inte minst det lokala näringslivet. Genom att dela ut presentkort till sina anställda vill Håbo kommun och Håbohus AB uppmuntra till att handla lokalt och på så sätt stödja företagandet i kommunen.

Alla företag i Håbo kommun välkomnas att vara med och ta emot presentkorten. Ditt företag får ersättning från Håbo kommun för inlösta presentkort.

Presentkortet är också ett sätt att visa uppskattning för det viktiga arbete som kommunens anställda utför under pandemin.

Här hittar du all information om presentkortet och kan anmäla att ditt företag vill ta emot presentkortet

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen