Stort tack för att du har skänkt material till vård och omsorg

I början av april gick vi ut med en uppmaning att skänka skyddsmaterial till kommunens vård- och omsorgsverksamheter. Stort tack till alla er privatpersoner och företag som har bidragit med material!

Håbo kommun arbetar aktivt med att säkerställa material och skyddsutrustning till vård- och omsorgsverksamheterna i samband med corona. Vid sidan av de vanliga inköpen gick vi ut med en uppmaning till företag och invånare att skänka material.

Det finns en bra beredskap och ett bra lager med material och skyddsutrustning till våra verksamheter inom vård och omsorg.

håbo.se/corona kan du läsa mer om kommunens arbete i samband med corona

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen