Till dig som är närstående till någon på ett äldreboende:
var försiktig vid besök

Den 1 oktober upphävdes det nationella besöksförbudet på våra äldreboenden. Dock finns det restriktioner när du ska besöka någon på äldreboendet, detta för att pandemin fortfarande pågår.

Eftersom smittspridningen har tagit ny fart och lokala råd har införts i Uppsala län, ber vi dig att tänka till en extra gång innan du besöker en vän eller anhörig. Du som besöker din närstående på äldreboendet ska känna dig fullt frisk och symtomfri och det gäller även för övriga personer i ditt hushåll.

Tack för att du hjälper till att minska smittspridningen! Tillsammans är vi rädda om varandra.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen