Håbo kommun planerar inför kommande vaccinationer mot covid-19 tillsammans med regionen

Socialförvaltningen planerar och förbereder för vaccination inom vård och omsorg, där brukare och personal på särskilda boenden tillhör de prioriterade grupperna.

Starten för vaccinationerna är planerad till början av året så snart vaccinet finns tillgängligt.

Vi kommer att ha ett nära samarbete med regionen och vara väl förberedda när det är dags att börja vaccinera. Så fort vi har mer fakta kommer vi att gå ut med information till berörda, säger Annika Trumstedt tillförordnad avdelningschef för vård och omsorg i Håbo kommun.

Här kan du läsa mer om planeringen för vaccination mot covid-19 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen