Förlängt öppethållande av vaccinationslokaler

Nya rekommendationer innebär att Region Uppsala nu förlänger öppettiderna för vaccinationslokaler i länet. Vaccinationslokalen i Centrumstråket i Håbo håller nu öppet till mitten av december.

Tidigare meddelade Region Uppsala att man successivt började avveckla vaccinationslokaler. Det berodde på att den fjärde och sista vacconationsfasen innbebar ett minskat behov av vaccinationer mot covid-19. De nya rekommendationerna innebär emellertid att fler ska vaccineras. Det gäller bland annat personer över 80 år, personer med hemtjänst och barn i åldrarna 12-15 år. Alla lokaler erbjuder både bokade tider och drop-in.

Region Uppsala öppnar fler vaccinationslokaler | Region Uppsala (tt.se) Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Kommunledningsförvaltningen