Vaccination mot covid-19

Region Uppsala ansvarar för att vaccinera alla som bor i Uppsala län. Det är gratis och frivilligt att vaccinera sig mot covid-19.

När du kan vaccinera dig beror delvis på hur många doser vaccin regionen får.

1177 Vårdguiden om hur du gör för att vaccinera dig mot covid-19 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Region Uppsala om det aktuella vaccinationsläget i Uppsala län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du har frågor om allmänna frågor om vaccination mot covid-19, ring 113 13.

Om du har frågor om hur vaccinationen går till i Uppsala län, ring Region Uppsala 018-617 45 40 måndag–fredag 8–16.

Så skyddar du dig mot vaccinbedrägerier

I samband med vaccinationen mot covid-19 utnyttjar bedragare viljan hos många att vaccinera sig.
Tips om hur du skyddar dig mot vaccinbedrägerier Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vaccinationslokal i Bålsta

I Håbo finns vaccinationslokalen på centrumterrasen i Bålsta. Centrumterassen ligger mitt emot flerbostadshuset Novilla.
Vägen dit är skyltad. Om du tar vägen från kommunhusets sida behöver du inte gå i några trappor.

Google maps, Centrumterassen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Adress:

Centrumterassen