Nyhetspublicering från Håbo kommun om coronaviruset

Det nya coronaviruset väcker många frågor hos allmänheten. Håbo kommun följer händelseutvecklingen och publicerar nyheter efter ansvariga myndigheters rekommendationer.

Nyhetspubliceringen Håbo kommun gör om coronaviruset kan du hitta på den här sidan. Vi följer händelseutvecklingen och publicerar nyheter efter ansvariga myndigheters redkommendationer.

Läs de senaste uppdateringarna om utbrottet av coronavirussjukdomen på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Folkhälsomyndighetens senaste uppdateringarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Louise Lightowler

2020-04-07