Frivilligsamordnare vägleder dig som vill hjälpa till och dig som behöver stöd

Mot bakgrund av coronapandemin är behovet extra stort av frivilliga som vill göra en insats. Vill du eller din förening hjälpa till? Eller har du frågor om vilket stöd som finns att få? Välkommen att kontakta Håbo kommuns frivilligsamordnare Tina Tiefensee.

Som frivilligsamordnare är Tina Tiefensee Håbo kommuns länk mellan kommunen och civilsamhället. Hon vägleder både dig som vill hjälpa till och dig som undrar vilket stöd du kan få.

Frivilliga kan komplettera med hjälp och stöd som inte ingår i kommunens ansvarsområde. I den rådande situationen behöver vi ta tillvara alla resurser i samhället.

Vill du engagera dig eller har frågor?

Välkommen att kontakta frivilligsamordnare Tina Tiefensee om

• du, din förening, grupp, organisation eller ditt företag vill hjälpa till och göra en insats för en eller flera medmänniskor
  • du undrar vilket stöd du kan få från frivilliga i Håbo.

Telefon: 0171-525 74, 070-617 14 31
E-post: frivillig@habo.se

Röda Korsets volontärer hjälper till att handla och uträtta ärenden

Här kan du läsa om den hjälp som Röda Korsets volontärer erbjuder personer i Håbo som är 70 år eller äldre, eller tillhör en annan riskgrupp för covid-19