Stort tack för hjälpen med material till vård och omsorg

I början av april gick vi ut med en uppmaning att skänka skyddsmaterial till kommunens vård- och omsorgsverksamheter. Stort tack till alla er privatpersoner och företag som har bidragit med material!

Håbo kommun arbetar aktivt med att säkerställa material och skyddsutrustning till vård- och omsorgsverksamheterna i samband med corona. Vid sidan av de vanliga inköpen gick vi ut med en uppmaning till företag och invånare att skänka material.

Så här berättar våra medarbetare på kommunens materialinsamling:

Vi har fått in handsprit, ytdesinfektion, handskar, förkläden, visir, visirhållare och OH-blad, berättar Erik Sundqvist. Det är verkligen till stor hjälp för våra vård- och omsorgsverksamheter.

Vi fortsätter arbetet för att undvika brist på skyddsmaterial längre fram. Hör gärna av er till oss, säger Magnus Erixon.

Fortsatt behov av material

Har du eller ditt företag OH-film, visir, handsprit/handdesinfektion, ytdesinfektion, munskydd klass II, IIR, FFP2 och FFP3, och förkläden med eller utan ärm?

Välkommen att lämna in material:

Plats: kontaktcenter, kommunhuset, Centrumleden 1, Bålsta

Tid: måndagar - torsdagar klockan 8.00-16.00, fredagar klockan 8.00-15.00, dag före röd dag klockan 8.00-12.00.

Om du inte har möjlighet att lämna materialet kan vi komma och hämta det. Hör av dig till något av telefonnumren här nedanför eller skicka ett mejl:

0171-525 48 eller 0171-525 54 materialinsamling@habo.se

Sidansvarig: Louise Lightowler