Så kan du hjälpa till - du behövs

Tillsammans kan vi hjälpa våra medmänniskor, grannar, släktningar och vänner. Du kan hjälpa till.

Du kan anmäla dig som volontär för Röda korset och göra tillfälliga uppdrag som till exempel kan vara att handla och leverera mat- och/eller apoteksvaror.

Du kan också kontakta kommunens frivilligsamordnare - om du eller din förening vill hjälpa till.

Volontär för Röda Korset

Kontakta Röda Korset om du också vill vara med och hjälpa till som volontär.

Läsa mer och anmäl dig som volontärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Telefonnummer: 076-262 65 82

Kommunens frivilligsamordnare

Frivilliga kan komplettera med hjälp och stöd som inte ingår i kommunens ansvarsområde. I den rådande situationen behöver vi ta tillvara alla resurser i samhället.

Välkommen att kontakta frivilligsamordnare Tina Tiefensee om du, din förening, grupp, organisation eller ditt företag vill hjälpa till och göra en insats för en eller flera medmänniskor.

Telefon: 0171-525 74, 070-617 14 31
E-post: frivillig@habo.se