Besöksförbud på korttidsboenden

Från och med tisdagen den 24 mars råder besöksförbud på Pomonas korttidsboende, plan 5, och på korttidsboendet Plommonvägen 6. Förbudet införs för att minska risken att våra mest sårbara smittas av coronaviruset.

Våra äldre tillhör riskgruppen och Folkhälsomyndigheten avråder från onödiga besök eftersom risken för smittspridning i Sverige nu är mycket hög. Mot den bakgrunden inför socialförvaltningen besöksförbud tills vidare på kommunens korttidsboenden på Pomonas korttidsboende på plan 5 och Plommonvägen 6.

Undantag från besöksförbudet görs för besökare till personer som vårdas i livets slutskede, om besökaren är symptomfri.

Tack för er förståelse. Tillsammans kan vi skydda våra mest sårbara.

Sedan tidigare har socialförvaltningen beslutat att stänga flera av sina verksamheter som en försiktighetsåtgärd. Klicka här för att läsa mer.

Här hittar du samlad information med anledning av coronaviruset

Sidansvarig: Louise Lightowler

2020-04-06