Nattvandra med föreningslivet i Håbo

Vill du vara med och nattvandra med föreningarna i Håbo? Som Nattvandrare rör du dig ute under de dagar som kommunen anordnar nattvandring med föreningslivet i Håbo.

En nattvandrare är en vuxen person som bidrar till att skapa trygghet och finnas till hands främst för våra barn- och unga.

Nattvandringen sker utvalda fredag- och lördagskvällar mellan klockan 20.30 och 24.00, enligt schema. Västar och förbandsväska hämtas och lämnas på Kontaktcenter vardagar under deras öppettider.

Nattvandrande förening ställer upp med 6 stycken personer (18 år och uppåt) och utser en kontaktperson inom gruppen som samordnar vandringen under kvällen. Föreningen informerar om ”gyllene regler” och delar ut västar till alla som vandrar. Nattvandrare bestämmer tillsammans om uppsamlingsplats samt var de om grupper om minst 3, ska vandra någonstans. Kontakta kultur.fritid@habo.se om du som privatperson är intresserad av att nattvandra med en förening.

Nattvandringsschema för våren 2021

Vid frågor kontakta