Suomalainen elokuva

Hytti nro 6

Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix'lla palkittu Juho Kuosmasen elokuva Hytti nro 6 vie unohtumattomalle junamatkalle arktisten neuvostomaisemien halki. Junassa matkalla Napapiirille kaksi toisilleen vierasta ihmistä jakavat taipaleen, joka muuttaa heidän näkemyksensä elämästä. Elokuva on syntynyt Rosa Liksomin Finlandia-palkitun romaanin innoittamana.

Ikäraja: 7 vuotta

Päivämäärä: keskiviikkona 18. toukokuuta
Aika: kello 18.00
Paikka: Bio Borgen

Liput: Hae ilmaislippusi Håbon kirjastosta 4. toukokuuta alkaen. Paikkoja rajoitetusti.

Håbon kunta, osa suomenkielen hallintoaluetta.

Yhteydenotot

Sähköposti: hannele.holmberg@edu.habo.se

Finsk film

Kupé nr 6

Juho Kuosmanens Grand Prix-belönade film Kupé nr 6 för åskådaren på en oförglömlig tågresa genom arktiska sovjetiska landskap. På ett tåg till polcirkeln delar två främlingar på en resa som kommer att förändra deras perspektiv på livet. Filmen har inspirerats av Rosa Liksoms Finlandia-belönade roman.

Åldersgräns: 7 år

Datum: 18 maj
Tid: klockan 18.00
Plats: Bio Borgen

Biljetter: Hämta din gratisbiljett på Håbo bibliotek från 4 maj. Begränsat antal platser.

Håbo kommun, del av finskt förvaltningsområde.

E-post: hannele.holmberg@edu.habo.se

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen