Håbon juhlapäivä 2022

Suomalaista musiikkia festivaalialueella.

Tämän vuoden pidoissa YH-FAIJA ja Lauri Lasse Kuusinen ovat vastuussa suomalaisesta musiikkiviihteestä Håbon juhlapäivänä.

Nouseva musiikkitähti, tuottaja ja some-persoona YH-FAIJA Vantaalta kirjoittaa parhaillaan uutta musiikkia ja on liekeissä tehdessään lavadebyyttinsä Bålstassa. YH-FAIJAn mottoja ovat ”Hymy tarttuu” ja ”Yhdessä olemme enemmän”. Instagram: @yh_faija

Ruotsinsuomalainen Lauri Lasse Kuusinen on vakiintunut musiikkikonkari. Hän on järjestänyt musiikkikiertueita ja karaokekilpailuja. Hänelle tärkeä arvo on tuoda iloa arkeen:
"Ei ihminen elä pelkästä työstä, täytyyhän sitä olla välillä polkan jytkettäkin".
Facebook: Lassen Valtakunnallinen Karaoke.

Päivämäärä: Lauantaina 27. elokuuta
Aika: kello 11.00 - 11.30
Paikka: festarialueen lava

Ikäraja: kaikenikäisille

Håbon kunta, osa suomenkielen hallintoaluetta.

Yhteydenotot

Sähköposti: raisa.holm@habo.se

Håbo festdag 2022

Finsk musik på festivalområdet

I år står YH-FAIJA och Lauri Lasse Kuusinen för den finska underhållningen på Håbo festdag.

YH-FAIJA är en stigande musikartist, producent och influenser från Vanda i Finland. Just nu skriver han på ny musik och är glad över att få göra scendebut i Bålsta. YH-FAIJAs motton är "Ett leende smittar" och "Tillsammans är vi mer". Instagram: @yh_faija

Sverigefinländaren Lauri Lasse Kuusinen är en etablerad musikaktör. Han har hållit i musikturnéer och organiserat karaoketävlingar. Lasses motto är att sprida glädje i vardagen: "Du lever inte bara från jobbet, låt musiken ackompanjera livet". Facebook: Lassen Valtakunnallinen Karaoke.

Datum: Lördag 27 augusti
Tid: klockan 11.00 - 11.30
Plats: scenen på festområdet

Ålder: alla

Håbo kommun, del av finskt förvaltningsområde.

E-post: raisa.holm@habo.se

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen