Perhenäytelmä - Aikavapaa

UusiTeatterin esitys väsymyksestä jatkuvaan kiireeseen ja aikataulujen pitämiseen.

Siitä ettei juuri koskaan ehdi kunnolla olla vanhempiensa kanssa, koska ovat niin kiinni järkevän vapaa-ajan luomisessa. Ja halusta osata tanssia maailman kaikki tanssit samalla kun haluaisi mieluummin vain chillata ruudun edessä. Meneillään olevan pakoyrityksen, yllätyksiä täynnä olevan maagisen selkärepun ja musiikin kautta kutsumme lapset yhdessä Atlaksen kanssa matkaan kautta vimman ja pohdiskelun, ja kuvittelemaan mitä tapahtuisi jos he yhtäkkiä onnistuisivat pysäyttämään ajan.

Päivämäärä: sunnuntaina 11. joulukuuta
Aika: kello 13.00
Paikka: Fridegårdin näyttämö, Centrumgränd 5, Bålsta

Ikäsuositus: 5-vuotiaista ylöspäin

Liput: Hae ilmaislippusi Håbon kirjastosta 23. marraskuuta alkaen

Håbon kunta, osa suomenkielen hallintoaluetta.

Yhteydenotot

Sähköposti: raisa.holm@habo.se

Finsk familjeteater - Tidfri

En teaterföreställning på finska om att vara trött på att passa tider och ständigt ha bråttom.

Om att aldrig riktigt hinna umgås med sina föräldrar, för att de är så ivriga att skapa en meningsfull fritid för en. Och om att vilja kunna dansa alla danser i världen samtidigt som en helst bara vill chilla framför någon skärm. Genom ett pågående rymningsförsök, en magisk ryggsäck full med överraskningar och nyskapad musik bjuds barnen in att tillsammans med Atlas resa genom både ilska och eftertanke — och fantisera om vad som skulle hända om de plötsligt lyckades stanna tiden.

Datum: söndagen den 11 december
Tid: klockan 13.00
Plats: Fridegårdsscenen, Centrumgränd 5, Bålsta

Ålder: från 5 år

Biljetter: Hämta din gratisbiljett på Håbo bibliotek från 23 november.

Håbo kommun, del av finskt förvaltningsområde.

E-post: raisa.holm@habo.se

Sidansvarig: Kultur- och fritidsförvaltningen