Alice Munron novelleja suomeksi

Näyttelijätär Sannamari Patjas vieraili Bålstassa menneellä viikolla. Hän luki vuonna 2013 Nobelin kirjallisuuspalkinnon saaneen Alice Munron novelleja suomeksi. Vielä on mahdollisuus kuunnella Munron teoksia - 21. toukokuuta Pomonan ruokalassa klo 14.00 (Plommonvägen 2, Bålsta). Tarjolla on tuolloin myös yhteislaulua. Tervetuloa!

Alice Munros noveller på finska

Skådespelerskan Sannamari Patjas gästade Bålsta den gångna veckan. Hon läste Alice Munros noveller på finska. Munro utsågs 2013 till nobelpristagare i litteratur. Det finns ännu ett tillfälle att lyssna till Munros verk, närmare bestämt den 21 maj kl. 14.00 i Pomonas matsal (Plommonvägen 2, Bålsta). Då står även finsk allsång på programmet. Välkommen!

Sidansvarig: Risto Hurskainen

2017-06-13