Kesä otettiin vastaan laululla

Mansikka- ja ananastäytekakku meni kuin kuumille kiville kun Solängenin dementia-asuntolassa järjestettiin tämän kauden viimeinen suomenkielinen tapahtuma torstaina 12. kesäkuuta.

Laulajatar Aila Mattila oli valikoinut sikermän ikivihreitä sävelmiä, joiden joukossa oli totta kai myös joitakin suven kauneutta ylistäviä kappaleita. Seuraava tapahtuma suomenkielisissä merkeissä on 16. elokuuta Håbon juhlapäivän yhteydessä.

Sommaren hälsades med sång

Jordgubbs- och ananastårtan gick åt som smör i solsken när den sista finska träffen för den här säsongen hölls på Solängens demensboende torsdagen den 12 juni.

Sångerskan Aila Mattila hade valt ut ett knippe evergreens, däribland givetvis några sånger som lovordar sommaren den sköna. Kultur med finska tecken blir det härnäst den 16 augusti i samband med Håbo festdag.

Sidansvarig: Risto Hurskainen

2017-06-13