Musiikkia kaikkien makuun / Musik i allas smak

Kirsti Häkkinen & Jorma Kimari

Kirsti Häkkisen ja Jorma Kimarin tahdittamina tanssittiin Solängenin dementiahoitolassa menneellä viikolla niin valssit kuin humpat ja tangotkin.

Yleisö sai nauttia säveliä tunnelmallisimmasta päästä, ”Puhu hiljaa rakkaudesta” muiden balladien lomassa ja vallata tanssilavan reippaiden foxtrot-kappaleiden soidessa.

Ja tuskinpa ruotsinsuomalaista musiikkitapahtumaa voisi viettääkään ilman ruotsinsuomalaisten ikioman kansallislaulun ”Satumaan” sisällyttämistä ohjelmistoon.

Yleisö osoitti suosiotaan ja toivotti artistit tervetulleiksi uudelleen Bålstaan.

Musik i allas smak

Den gångna veckan bjöd Kirsti Häkkinen och Jorma Kimari upp till dans i valsens, humppas och tangons tecken på Solängens demensboende.

Publiken fick lyssna till finkänsliga sånger som ”Puhu hiljaa rakkaudesta” (ledmotivet ur filmen Gudfadern) jämte andra ballader. Samt äntra dansgolvet till tonerna av raskare foxtrot-låtar.

Och det går antagligen inte att anordna en sverigefinsk musikträff om inte den tango som halvt på skämt, halvt på allvar brukar kallas sverigefinnarnas egen nationalsång - ”Satumaa” (Sagoland) - ingår i repertoaren.

Publiken applåderade glatt och hälsade artisterna välkomna till Bålsta på nytt framöver.

Sidansvarig: Risto Hurskainen

2017-06-13