Novelli ja hanuri

Näyttelijätär Sannamari Patjas vieraili jälleen Bålstassa. Hän luki Nobelin kirjallisuuspalkinnon saaneen Alice Munron novellin lähes 20-henkiselle kuulijakunnalle.

Muusikko Heri Eysturlíð esitti suosittuja suomalaisia sävelmiä hanurillaan. Hän johti myös yhteislaulua mukaansatempaavalla tavallaan.

Seuraava tapaaminen on 12. kesäkuuta klo 14.00 Solängenin asuntolassa, Dalvägen 7. Tuolloin on tarjolla sikermä kesäaiheisia lauluja.

En novell och ett dragspel

Skådespelerskan Sannamari Patjas gästade Bålsta på nytt. Publiken, som bestod av bortåt 20 personer denna eftermiddag, fick höra en novell av Alice Munro, nobelpristagare i litteratur 2013.

Musikern Heri Eysturlíð spelade omtyckta finska melodier på sitt dragspel. Han ledde även allsången på sitt medryckande sätt. Nästa finskspråkiga träff är den 12 juni kl. 14.00 på Solängen, Dalvägen 7. Då bjuds det på en bukett sommardoftande finska sånger.

Sidansvarig: Risto Hurskainen

2017-06-13