Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Lekplatser

Våra lekplatser är en mötesplats för alla där lek och aktivitet i ljusa och trygga miljöer är i fokus. På flera av våra lekplatser finns det utegym, stora grönytor och grillmöjligheter.

Utveckling av lekplatser i Bålsta

I vårt Lek och aktivitetsprogram Pdf, 11.6 MB, öppnas i nytt fönster. i Bålsta kan du läsa mer om vårt helhetsgrepp för att öka standarden för våra lekplatser.

Felanmälan

Om du upptäcker några fel på en lekplats är vi tacksamma om du anmäler detta till oss genom en felanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 • Banankontakt

  Lekplatsen Banankontakt är en temalekpark vid Åbergs museum. Det är en unik park präglad av kreativitet och lekfullhet.

 • Bålsta aktivitetspark

  Aktivitetsparken är en mötesplats för barn och unga. Här kan du hänga, aktivera dig och umgås i en kreativ miljö. Aktivitetsparken ligger i centrala Bålsta, mellan Fridegårdsgymnasiet och ishallen.

 • Ekorren

  Lekplatsen Ekorren ligger i Skokloster bredvid Slottsskolan. Lekplatsen är nyligen renoverad och här finns gungor, rutschkana, sandlåda, balansbollar och en studsmatta.

 • Enebyparken

  Lekplatsen Enebyparken är öppen och tillgänglig för lek. Där hittar du sagoskog, linbana, studsmattor, parkour- och hinderbana, gungor, hängmattor och basketbollplan.

 • Frösundaviks lekplats

  I Frösundaviks lekplats finns gungor, klätterställningar, små hus, kullar för kick-bike och en sandlåda.

 • Kornparken

  Områdeslekplats

  Lekplatsen riktar sig framför allt till barn i åldrarna 1 till 12 år, men även till föräldrar och andra.

 • Skeppsparken

  Skeppsparkens lekplats är anpassad för barn i alla åldrar. Den är också tillgänglighetsanpassad. Det finns gungor, klätterställningar, en stor lekbil och bord och bänkar på en stor inhägnad yta med gummiunderlag. Det finns också en rullstolsgunga.

 • Sågarbacken

  Sågarbackens områdeslekplats är en nyutvecklad lekplats, som riktar sig framför allt till barn i åldrarna 1 till 12 år, men även till föräldrar och andra.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster