Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Mark och lokaler

Håbo kommun ligger som en inbäddad pärla mellan Stockholm, Västerås och Uppsala med en strandlinje som går runt nästan hela kommunen. I Håbo etablerar sig både stora och små företag med möjligheter för transporter via vatten, väg och järnväg.

I Håbo kan små och stora företag samsas och arbeta för ett hållbart företagande hand i hand med kommunen och erbjuda arbeten både på pendlings- och cykel-och gångavstånd. Med stora lärosäten nära i öster, väster och norr finns möjlighet att bygga kompetens för de unga som vill flytta till eller bo kvar i Håbo.

Läget, knutpunkten för kollektivtrafik och närheten till E18 gör att Håbo är ett mycket attraktivt alternativ att etablera sitt företag i, mitt i Europas snabbast växande storstadsregion. Inte att förglömma är närheten till Arlanda - hela världen är nära till Håbo.

För att hyra lokaler som ägs av Håbo kommun kontakta kommun@habo.se.

Läs mer om arbetet med Logistik Bålsta.

Mark

För närvarande har vi ont om kommunägd industritomter till salu. Kommande och markanvisningar i Håbo kommun presenteras på den här sidan. Du kan anmäla intresse för att få information om kommande markanvisningar.

Välkommen med din intresseanmälan markanvisningar naringsliv@habo.se

Lokaler

Via Objektvision hittar du lediga lokaler för uthyrning eller till försäljning.

Lediga lokaler

Sidansvarig: Tillväxt- och kommunikationsenheten

Klicka för support
Stäng supportfönster