Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Näringslivslunch

Vill du träffa andra företagare, vidga ditt nätverk eller träffa representanter från Håbo kommun? Vi träffas en gång i månaden för att äta lunch ihop men utan agenda, bara för möjligheten att träffa andra från näringslivet.

Ett av de prioriterade målen i arbetet med handlingsplanen "Tillsammans mot 4,0" handlar om mötesplatser. Näringslivsenheten bjuder nu in till gemensam lunch en gång i månaden för att du som företagare ska kunna träffa andra företagare eller representanter från Håbo kommun, knyta nya kontakter och kanske hitta nya samarbetspartners eller lära något nytt. Vi bjuder på trevligt sällskap men var och en står för sin egen lunch.

Näringslivsenheten kommer att äta lunch på Safar restaurang i Draget den första fredagen i varje månad (utom vid helgdagar) och vi bjuder in företagare och näringslivsintresserade att komma och äta lunch tillsammans med oss och varandra. Här ska vi kunna träffas utan agenda eller program, vi måste ju ändå äta lunch, varför inte göra det tillsammans?

Datum: fredag den 6 oktober
Tid: klockan 12:00
Plats: Restaurang Åbergs museum

Kostnad: Självkostnadspris för lunch alt fika

Anmälan

Ingen anmälan krävs

Arrangör

Näringslivsenheten Håbo kommun

Kontaktinformation

Ulrika Adolfsson tf. näringslivschef, ulrika.adolfsson@habo.se 076-852 48 45

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster