Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Paul Silander är Årets Företagare i Håbo

Paul Silander, vd och ägare av Skubbet AB, har utsetts till Årets Företagare i Håbo. I motiveringen lyfts Pauls ledarskap och företagets positiva utveckling sedan han tog över verksamheten för sex år sedan.

Företagarnas lokala föreningar utser varje år Årets företagare som går vidare till regions- och Sverigefinal. Årets riksfinal äger rum den 14 oktober och prisutdelning sker i Stockholms Stadshus. I juryarbetet för att utse vinnaren i Håbo ingår Jenny Lindberg, näringslivschef i Håbo kommun, Anna Karlsson, kontorschef på Handelsbanken Bålsta, Mattias Aspsäter, företagsrådgivare på Sparbanken Bålsta och Malin Bergman Solming som driver InfraGeoTech och är förra årets vinnare av Årets Företagare. För att kunna bli Årets Företagare behöver personen bland annat ha ett majoritetsägande i företaget, att personen har ett engagemang utöver det egna företagandet, att företaget är innovativt, lönsamt och har en stabil tillväxt.

Motiveringen till Årets Företagare 2022 lyder:

Sedan Paul tog över Skubbet 2016 har företaget haft en stadig utveckling mot ökad lönsamhet, hållbarhet och service. Som ledare är han ödmjuk, klok och mån om sina medarbetare vilket gör att företaget har en mycket låg personalomsättning. Skubbet har stort lokalt engagemang både som sponsor till det lokala föreningslivet och som samarbetspartner; Paul söker alltid det lokala alternativet först. Paul är en engagerad och kunnig företagare och riktigt bra representant för det lokala näringslivet i Håbo.

Paul är en värdig vinnare av priset som Årets Företagare. Dels med tanke på den utveckling som Skubbet haft under hans ledning men även hur han arbetar med sina otroligt nöjda medarbetare. För att inte glömma hans engagemang i vår kommun med stort stöd till föreningslivet och många lokala samarbeten. Det är härligt att få vara med och dela ut detta pris till Paul, säger Helene Zeland Bodin, kommunstyrelsens ordförande.

Priset till Årets Företagare har delats ut i sin nuvarande form sedan mitten av 1980-talet. Syftet är att lyfta upp och hylla landets entreprenörer som startar och driver företag, brinner för det de gör och bidrar till god service, en attraktiv kommun och skatteintäkter för välfärden.

Pristagaren tillsammans med juryn och Håbos kommunalråd. Från vänster Jenny Lindberg, Malin Bergman Solming, Paul Silander, Helene Zeland Bodin, Anna Karlsson, Mattias Aspsäter.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster