Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Håbo kommun tappar i Svenskt näringslivs undersökning

Håbo kommun får betyget 3,1 i Svensk näringslivs enkätundersökning om företagsklimatet. Det är en liten sänkning från förra årets betyg på 3,3.

Genom projektet "Tillsammans mot 4.0" arbetar kommunen tillsammans med företagen för ett förbättrat företagsklimat och för att uppnå betyget 4,0. Det är ett långsiktigt arbete som också stärker kommunens och företagens relationer över tid.

Kommunen kommer att förbättra kommunikationen och arbeta närmare näringslivet för att nå sitt mål om ett bättre företagsklimat, säger Ulrika Adolfsson, tillförordnad näringslivschef i Håbo kommun.

Totalt svarade 85 av cirka 2 300 företag på enkäten. Svaren pekar på att det finns ett behov av att fortsätta arbetet som redan påbörjats för att förbättra företagsklimatet.

Samarbetet mellan kommunen och det lokala näringslivet är nyckeln till ett förbättrat företagsklimat i Håbo. Tillsammans kan vi identifiera förbättringsområden och genomföra förändringar som gynnar både företagare och invånare, säger Teresa Zetterblad, kommundirektör i Håbo kommun.

Med ett bättre företagsklimat kan Håbo attrahera fler företag och skapa fler arbetstillfällen för sina invånare. Sammantaget ger enkätsvaren värdefulla insikter om det aktuella läget för företagsklimatet i Håbo och ger förslag på hur kommunen kan fortsätta att förbättra det.

Företagsklimatet i Håbo kommun 2023 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster