Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Stafett-besök hos Veidekke

På besök hos Veidekke Grundläggning AB, som gör de flesta typer av grundläggningsprojekt för såväl nyproduktion som grundförstärkningar av äldre byggnader i hela Sverige

Inom bygg- och anläggningsbranschen omfattar området grundläggning de åtgärder och tekniker som används för att skapa en stabil och säker grund för byggnader och andra strukturer. Slagna betong- och stålpålar, borrade rör- och stålkärnepålar, komplett slagna och borrade sponter samt pålbryggor är några exempel på de arbeten som Veidekke utför.

Hos Veidekke pratar vi om vikten av att vara en trygg samarbetspartner, om att vara den där självklara högra handen (eller kanske snarare grundbyggaren) i olika byggprojektet. Tricket är "bara" att sticka ut gentemot konkurrenter. Tim och Markus lyfter fram det utmärkta strategiska läget Håbo har med sin närhet till huvudstadens och hela Mälardalens byggprojekt.

Kompetensförsörjning är en springande punkt och samarbete med yrkesutbildningn pågår. Roligt tycker vi att flera av medarbetarna bor i Håbo kommun.

Tack för ett givande besök Veidekke, tack för att ni väljer Håbo kommun och tack för att ni skickar oss till ett kommande stafett-besök hos Veidekke Maskinuthyrning.

Med på besöket Catherine Öhrqvist, Kommunstyrelsens ordförande och Ida-Maria Rydberg, tillväxt- och kommunikationschef.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster