Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

En väg in, uppstart av Företagsservice

Det ska vara lätt att göra rätt. Kommunen vill uppfattas som en tillgänglig kommun med ett gott bemötande och bra service. Nu lanserar vi Företagsservice.

Företagsservice är en digital tjänst där du som företagare, och du som funderar på att starta företag, hittar den hjälp du behöver för att komma vidare med dina frågeställningar kopplat till företagande. Tjänsten blir en smidig väg in i kommunen, där du också direkt får återkoppling från vår tillväxtstrateg Karin Sedrakyan.

Är du företagare, eller nyfiken på att starta företag och vill komma i kontakt med oss? Vi hoppas att Företagsservice tilltalar dig och vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa till med dina frågor.

Här hittar du vår Företagsservice

Syfte är att du på ett smidigt sätt ska få svar på dina frågor och samordna dina kontakter i kommunen. Du hör av dig med dina ärenden eller frågor för att få vägledning. Företagsservice är även till för dig som än så länge inte startat upp ditt företag.

I Företagsservice besvarar du frågor som vi behöver svar på för att ge dig den bästa vägledningen. Vi samordnar åt dig. Det ska vara lätt att göra rätt. Välkommen att testa vår Företagsservice, du hittar den via länken nedan.

https://etjanster.habo.se/foretagsservice Länk till annan webbplats.

Frågor och funderingar?

Vi finns här för att svara på dina företagsfrågor. Tveka inte att ta kontakt.

Karin Sedrakyan, tillväxtstrateg
naringsliv@habo.se

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster