Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Satsning på internationella besökare till Skokloster

Skokloster är redo att ta emot fler utländska besökare. Därför har ett samarbete startats upp för att skapa upplevelsepaket för den internationella marknaden.

Området kring Skokloster Slott har utvecklats rejält de senaste åren. Slottet har på bara ett fåtal år fördubblat sitt besökarantal, Macken har många lunchgäster året om, hotellet har nyligen slagit upp portarna igen och 4H-gården har lämnat besked om att verksamheten kommer fortsätta. Håbo Marknads AB som arbetar med näringsliv och besöksnäring i Håbo vill stötta denna utveckling. 

- Vi har tillsammans med Region Uppsala startat upp en produktutvecklingsgrupp med hjälp av pengar från Tillväxtverket, berättar Jenny Lindberg, projektledare Besöksnäring och Information vid Håbo Marknads AB.

Produktutvecklingsgruppen ska under en serie träffar under våren skapa paket med boende, mat och aktiviteter för en internationell marknad. Under workshoparna ska man också titta på marknadsföring och säljkanaler så att paketen ska kunna säljas redan till sommaren.

Annethe Andersson, processledare

Till stöd har deltagarna en erfaren processledare som har arbetat inom besöksnäringen i tjugo år, Annethe Andersson. Vid den första träffen den 8 mars pratade deltagarna om vad sin egen bästa produkt och vilka deras kunder är idag. Frågan om vilken målgrupp ska man rikta sig mot är viktig.  

Lunch på Skokloster Hotell och Restaurang

Workshopserien består av sex hel- och halvdagar med workshops och utbildning. Dagens träff avslutades med lunch på Skokloster Hotell och Restaurang.

Sidansvarig: Jenny Lindberg

2018-03-14

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster