Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Tillväxt i fokus på seminarium för entreprenörer

Under förra veckan samlades Håboföretagare för att delta på seminariet ”Boosta ditt företag”, som Håbo Marknads AB arrangerat tillsammans med ALMI Uppsala och Handelsbanken i Bålsta.

Evenemang startade med att deltagarna fick presentera sina företag och berätta om vad de har för tillväxthinder. Katja Saranen, vd på 2-CON i Bålsta berättade därefter om företagets tillväxtresa och kunde också dela med sig av sina framgångstips. Seminariet riktade sig till företagare som kommit en bit på vägen och som står inför olika tillväxthinder och möjligheter. Kvällens fokus låg på att ta reda på vilka möjligheter och hinder deltagarna står inför för att senare kunna fokusera på några av dessa områden i kommande seminarier.

Carolin Hellström och Mikael Ramnö från Almi Uppsala (på bilden ovan) pratade om tillväxt, rekrytering, finansiering och ledarskap. Deltagarna fick många tips genom diskussioner om både övergripande och konkreta tillväxthinder och möjligheter. Rekrytering är ett område som snabbt ringades in som en utmaning för många av deltagarna och som kommer att lyftas vid ett senare seminarium.

Därefter kom Susanne Lund, Handelsbanken Bålsta och juristen Charlotta Palm och berättade om vad som kan vara viktigt att tänka på vad gäller pension och testamenteskrivning när man driver ett företag. Ett tips är att använda banken som en partner, inte bara vid låneansökan utan även vid bokslut, val av ekonomiprogram, kortsystem eller vid val av pensions- eller sjukförsäkring.

Fler seminarier kommer arrangeras under våren – du hittar dem i evenemangskalendern på www.habo.se eller på Håbo Marknads ABs facebooksida. Ni får också reda på kommande evenemang om ni prenumererar på Håbo Marknads AB nyhetsbrev. Här kan du anmäla dig för prenumeration på vårt nyhetsbrev.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Jenny Lindberg

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster