Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

Lyssna på sidan Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Årets företagare är Malin Bergman Solming

Årets mottagare av utmärkelsen driver sedan 2014 företaget InfraGeoTech tillsammans med Jonas Everstig. Malin är utöver vd för företaget också ordförande i Företagarna Håbo och har ett starkt engagemang för lokalsamhället och Håbos näringsliv.

 Företagarnas lokala föreningar utser varje år Årets företagare som går vidare till regions- och Sverigefinal. Årets final äger rum den 15 oktober. I juryarbetet för att utse vinnaren i Håbo ingår Anna-Lena Holmström på Svenskt Näringsliv Uppsalaregionen, Mikael Ramnö på Almi Uppsala, Susanne Lund på Handelsbanken Bålsta, Anders Strömberg på Sparbanken Bålsta och Tomas Lyckåsen på Lyckås måleri AB, vinnare av Årets Företagare 2019. Bland kriterierna för att kunna bli Årets Företagare finns bland annat att personen har ett majoritetsägande, att personen har ett engagemang utöver det egna företagandet, att företaget är innovativt, lönsamt och har en stabil tillväxt.

Motiveringen till Årets Företagare lyder

Årets Företagare i Håbo kommun, visar på en förmåga att inte bara bygga det egna företaget, utan även med stort engagemang skapa förutsättningar för andra företagare och invånare i Håbo att samverka för att skapa ett bättre klimat för samhälle, entreprenörskap och boende.

Med föredömligt mod och tydlighet visar Årets Företagare inte bara vägen som entreprenör, utan även som engagerad medborgare.

Årets Företagare har med långsiktighet skapat ett lönsamt företag i Håbo med hållbarhet, innovation och ett medvetet, modernt ledarskap som tydliga drivkrafter. En förebild för andra företag och entreprenörer.

Malin Bergman Solming har de senaste åren varit drivande i arbetet med att förbättra villkoren för det lokala näringslivet och var med och bildade Företagarna Håbo för drygt ett år sedan.

Vi är mycket glada att ha så engagerade och driftiga företagare i vår kommun och ser fram emot att gemensamt jobba för att skapa bättre förutsättningar för företagandet i Håbo, säger Liselotte Grahn Elg, kommunstyrelsens ordförande .

På bilden ovan syns på övre raden Ulrika Adolfsson och Jenny Lindberg från Näringslivsenheten Håbo kommun och på nedre raden Jonas Everstig, Malin Bergman Solming och Sanna Engström, verksamhetschef på InfraGeoTech.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster