Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Företagare lärde sig om sociala medier

Ett tiotal lokala företagare träffades på tisdagen för att lära sig mer om hur man kan använda sociala medier i sitt företagande.

Näringslivsenheten bjöd in det lokala näringslivet till ett lunchmöte för att man som företagare ska få bättre verktyg för att använda sociala medier. Emma Langgren och Emma Green som driver företaget Emma & Emma AB berättade hur man kan använda framför allt Facebook och Instagram för att marknadsföra sitt företag. Frågor som lyftes var till exempel vilken plattform som passar bäst för det egna företaget, vad ska man egentligen lägga upp för inlägg, hur ska tilltalet vara, och hur man kan dra nytta av plattformarnas algoritmer. De lyfte även möjligheterna med att skapa grupper på Facebook och att det går att använda sig at sociala medier i sitt företagande utan att det behöver ta så mycket tid.

Emma & Emma AB har sitt säte i Heby och arbetar med profilering och marknadsföring. De driver dessutom Entreprenörspodden och har startat nätverket Creative Minds för kvinnor som driver företag.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster