Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Lyssna på sidan Lyssna

Publiceringsdatum:

Vill du som företagare börja med export, digitalisera eller bli mer hållbar?

Håboföretag kan få stöd på upp till en kvarts miljon kronor för att utveckla sina digitala tjänster eller vända sig mot den internationella marknaden.

Uppsala län har fått nya affärsutvecklingscheckar från Tillväxtverket och EU för att stötta företagare och under två år ska drygt 6 miljoner kronor fördelas. Nu söker man företag som vill digitalisera sina processer, ta steget mot eller växa på en internationell marknad. I årets utlysning finns också affärsutvecklingscheckar för företag som vill ta klivet mot en grön omställning och arbeta mer hållbart.

Det kan handla om att börja med att ta fram en digital strategi, genomföra en digital transformation, undersöka möjligheterna för internationalisering på nya marknader, genomföra hållbarhetsutbildning för personalen, utveckling för utsläppsminskning, innovativa lösningar för ekosystem och dylikt.

Kriterierna för att söka är att företagen har en omsättning på 1-150 miljoner kronor och mellan 2-100 anställda, samt ej har gjort någon utdelning. Företagen kan få 25 000 kr – 250 000 kr och de ska finansiera 25-50 % själva beroende på storlek på projekt.

Skicka din ansökning till Almi senast den 17 januari. För mer information kontakta Anette Widén, anette.widen@almi.se, 018-18 52 15.

Läs om andra företag som har tagit del av checkarna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats.

Mer information om affärsutvecklingscheckarna. Länk till annan webbplats.

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Klicka för support
Stäng supportfönster