Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Stöd till företagare

Vi informerar om det stöd och den service du kan få om du exempelvis vill flytta ditt företag till Håbo, starta ett företag, gå en utbildning för företagare, delta i nätverk och projekt, eller hitta fakta om näringslivet. Vi samordnar näringslivet och samarbetar med flera aktörer för att underlätta för dig som företagare. Vi stödjer det lokala företagandet och hjälper dig hitta rätt i kommunen.

 • Starta företag

  Nya företag och drivna människor behövs för att utveckla Håbo. Som nyföretagare kan du söka ekonomiskt stöd för att starta upp din verksamhet och stöd som lotsar dig vidare till de kompetenser och kontakter du behöver.

 • Lotsfunktion

  Företagslotsen är en kostnadsfri tjänst som lotsar dig i ditt företagande så att du hittar rätt bland tillstånd och regler.

 • Nyhetsbrev

  Nyhetsbrevet håller dig uppdaterad med vad som är aktuellt inom näringslivet i Håbo. En gång i månaden skickas nyhetsbrevet via mejl med nyheter, kommande upphandlingar, aktiviteter och information.

 • Hitta rätt i Håbo kommun Pdf, 321.6 kB.

  Hitta rätt i Håbo är en guide för företagare som leder dig vidare till olika kontakter så som försäkringar, företagsrådgivning och skattefrågor.

 • Externa förskolor och skolor

  Vi lotsar dig vidare om du vill bli huvudman inom förskola, pedagogisk omsorg eller skola.

 • Träffa oss

  Vill du starta, etablera eller utveckla ett företag? I så fall vill vi träffa dig.

 • Teknisk handbok

  Teknisk handbok vänder sig till exploatörer och entreprenörer och ligger till grund för utredning, projektering, upphandling och genomförande. Tekniska handbok innehåller krav och anvisningar som gäller för projektering och utförande.

Sidansvarig: Tillväxt- och kommunikationsenheten

Klicka för support
Stäng supportfönster