Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Pil ner

Kontakta Håbo

 Lyssna

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Träffpunkt Näringsliv - Håbo har fokus på näringslivsfrågor

Träffpunkt Näringsliv är den arena där företag, politiker och tjänstemän möts och pratar om frågor som är viktiga för Håbos näringsliv. Varje månad hålls möten om aktuella ämnen där fokus är dialog för Håbo bästa.

Träffpunkt Näringsliv är det nya namnet på Träffpunkt Upphandling, en mötesform som drivits under två års tid av Håbo Företagare, Företagarna Håbo och Håbo kommuns upphandlingschef Ulla Hannergård för att skapa bättre förutsättningar för lokala företag att bli leverantörer till kommunen. Målet är att bli en av landets bästa kommuner när det gäller att anlita lokala företag som leverantörer.

Sedan mars 2020 finns näringslivsenheten på plats inom kommunstyrelsens förvaltninng för att jobba med näringslivsfrågor och därmed gör man en omstart och byter namn på mötesformen för att kunna bredda innehållet och skapa en bättre mötesplats för alla som vill utveckla Håbo som samhälle och plats att driva företag på. Dessutom är nu även Håbo Qvinnors Företagsnätverk delaktiga i arbetet kring mötesplatsen.

Nu när vi finns inom den kommunala förvaltningsorganisationen har vi har bättre förutsättningar för att utveckla Håbo kommuns näringslivsarbete, säger Jenny Lindberg, näringslivschef.

Företagen har gjort en stor insats under de senaste åren och nu svarar kommunen upp på det genom beslutet den 23 november att näringslivsperspektivet ska beaktas i alla politiska beslut, samt den näringslivsstrategi som snart kommer presenteras och behandlas politiskt.

Nätverk och projekt

Sidansvarig: Samhällsbyggnadsförvaltningen

Näringsliv och arbete

Klicka för support
Stäng supportfönster