Håbo kommun logo
Close translate window Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Håbo website in other languages
Håbo kommun logo

Här lever och arbetar vi i en attraktiv miljö med Mälarens vatten och naturen nära inpå oss.

2015-12-17
Rubrik
Ingress
Läs mer här
phone
Information
0171-525 00
Pil ner

Kontakta Håbo

Kontakta Håbo kommun

Kontaktuppgifter

Telefon: 0171-525 00

E-postadress: kommun@habo.se

Håbo kommunhus
Centrumleden 1
746 80 Bålsta

Surfar i mobilen

Besök kommunen i mobilen

Välkommen till vår nya responsiva webbplats. Vi vill att du som besöker håbo.se ska erbjudas en användarvänlig upplevelse oavsett om du använder en smart telefon, surfplatta eller dator.

- Det är viktigt för oss att möta våra besökare där de befinner sig och på det sätt de föredrar. Det är även viktigt att vår webbplats kan användas av alla, oavsett funktionsnedsättning eller hjälpmedel. Därför har vi byggt webbplatsen utifrån riktlinjerna för tillgänglighet, säger Karin Bärudde, Kommunikationschef i Håbo kommun.

Utöver detta är webbplatsen även byggd utifrån tillgänglighetsdirektivet WCAG, vår "portalsida Håbo/Habo" är ersatt med en fråga i sidhuvudet tillsammans med cookie-godkännandet, vi har förbättrat ”Kontakta Håbo” samt lyft aktuella evenemang till startsidan, för att nämna några av förbättringarna som önskats.
Vi kommer att marknadsföra vårt domännamn håbo.se för att göra det tydligare och enklare för besökarna i vilken kommun de är. Domännamnet Habo.se kommer vi fortfarande ha kvar för de som är vana med denna adress.

Vad tycker du?
Inför utvecklingen samlade vi in era åsikter och hade workshops med besökare och intresseroganisationer. Nu vill vi veta vad du tycker om resultatet. Vad tycker du är bra? Vad vill du att vi ska förbättra?

Fråga 1

Fråga 2


Sidansvarig:

2016-04-05

Nyheter

Klicka för support
Stäng supportfönster