Håbo kommuns logotyp. Länk till startsidan.
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
org.mozilla.javascript.Undefined@0
Läs mer här
phone
Information
org.mozilla.javascript.Undefined@0
 Lyssna

Pomona Hus 2

Pomona Hus 2 drivs i kommunal regi från 1 februari 2021. På vårt boende kan du få plats som behöver mycket tillsyn, hjälp och medicinsk omvårdnad på grund av sjukdom eller funktionshinder. Vårt boende består av fyra våningar med åtta boende på varje våning. 

Här bor du i en egen lägenhet. Storleken på lägenheterna varierar mellan 25-50 kvm och varje lägenhet har toalett, dusch och pentry eller kokskåp. Lägenheterna hyrs ut omöblerade, förutom säng som ingår, och varje hyresgäst har eget kontrakt. 

Alla måltider ingår och du äter antingen på det egna våningsplanet eller nere i restaurangen. Du får hjälp med personlig omvårdnad och skötsel av din lägenhet.

På boendet finns personal dygnet runt. Personalen på boendet finns där för dig och vi lyssnar på dina önskemål angående vilken hjälp du önskar och behöver.

Läkare kommer till boendet regelbundet en dag per vecka. Om du har behov av läkare andra tider kontaktar vi en jourläkare.

Maten är en viktig del i vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att servera hälsosam, nyttig och varierad mat för att skapa god hälsa. Våra kockar erbjuder god och näringsrik mat som är lagad från grunden så mycket som möjligt, med hög andel ekologiska råvaror.

Meny för boende på Pomona

Vill du få mer information eller ansöka om insats ska du kontakta socialförvaltningens biståndshandläggare via kommunen.

Ring till kontaktcenter på telefonnummer 0171-525 00 och fråga efter socialförvaltningens biståndshandläggare.

Biståndshandläggarna har telefontid måndag, onsdag, torsdag och fredag, klockan 08.30 - 09.30.

Kontakta Pomona Hus 2

Enhetschef
Telefon: 0171-527 38

Sidansvarig: Socialförvaltningen

Klicka för support
Stäng supportfönster